Elektriciteit

Bent u op zoek naar een bedrijf met jarenlange ervaring dat elektriciteit kan aansluiten in uw nieuw kantoorgebouw in regio Antwerpen? Bij Elektro Wouters NV uit Beerzel, Antwerpen, bent u in goede handen. Bij ons rekent u steeds op de hoogste kwaliteit en veiligheid voor een probleemloze aansluiting van uw installaties.

Elektriciteit aansluiten is voor ons een fluitje van een cent

Het aansluiten van elektriciteit is geen klusje dat zomaar iedereen kan uitvoeren. Er komen immers de nodige risico’s bij kijken. Daarom zijn wij er voor u. Wij bestaan al sinds 1964 en hebben dus al heel wat jaren ervaring op onze teller staan. Elektro Wouters NV staat voor kwaliteit en service aan een eerlijke prijs.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Voorbereidende studies

Een goede voorbereiding is de basis van elke degelijke elektriciteitsinstallatie. Eerst overlopen onze medewerkers samen met u alle vereisten. U bent tenslotte degene die met de installaties moet werken. Het is nogal logisch dat we daarom beginnen met aandachtig te luisteren naar uw verhaal. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alles perfect bij uw wensen en noden aansluit.

Projecten op uw maat

Heeft u hulp nodig bij aansluiten van elektriciteit, of wilt u een laadpaal voor een elektrische auto laten aanleggen? Wij gaan geen enkele opdracht uit de weg. Zelfs met de moeilijkste vragen kunt u bij ons terecht. Wij hebben immers al veel ervaring met het realiseren van complexe opdrachten. Bij ons kunt u dus rekenen op een kwalitatief resultaat.

Schakel ons in voor uw bordenbouw

Installaties kunnen uiteraard niet werken zonder schakelborden. Daarom schakelen wij onze eigen afdeling bordenbouw in voor alle lopende installaties. Op basis van uw schema’s en plannen vervaardigen wij robuuste en betrouwbare borden, puur maatwerk dus. Heeft u graag dat wij uw elektriciteit aansluiten in de nabijheid van Antwerpen? Neem dan contact met ons op via het nummer +32(0)15755681 of vul het contactformulier in.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x