Elektriciteit

Bent u op zoek naar een bedrijf met jarenlange ervaring welke elektriciteit, elektriciteitsinstallatie of databekabeling in uw nieuw kantoorgebouw kan aansluiten in de regio van Antwerpen? Uw elektriciteitsinstallatie is bij Elektro Wouters NV uit Beerzel, Antwerpen in goede handen.


U woont in de ruime omgeving van Antwerpen maar bent geen kei in het aansluiten van elektriciteit en elektriciteitsinstallaties? Dan zijn wij er voor u. Wij bestaan al sinds 1964 dus hebben al heel wat jaren ervaring op onze teller staan. Elektro Wouters NV staat voor kwaliteit en service aan een eerlijke prijs.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Voorbereidende studies

Een goede voorbereiding is de basis van elke degelijke installatie. Eerst overlopen onze medewerkers samen met u alle vereisten. Want tenslotte bent u degene die met de installaties moet werken. Alles is dus opgezet om uw werk lichter te maken. Het is nogal logisch dat we daarom beginnen met aandachtig te luisteren naar uw verhaal.

Projecten op uw maat

U heeft hulp nodig bij het aanleggen van stopcontacten of het aansluiten van uw elektriciteit en u bevindt zich nabij Antwerpen? U hebt een nieuwbouw- of verbouwingsproject lopende? En dit op een grote werf of in een klein bijgebouw? Wij gaan geen enkele opdracht uit de weg. Zelfs met de moeilijkste vragen kunt u bij ons terecht, want het zijn net die complexe opdrachten waar we echt het verschil mee maken.

Schakel ons in voor uw bordenbouw

Installaties kunnen uiteraard niet werken zonder schakelborden. Elektro Wouters NV uit Beerzel in de provincie Antwerpen schakelt daarom zijn eigen afdeling bordenbouw in voor alle lopende elektriciteit installaties. Op basis van uw schema’s en plannen vervaardigen wij robuuste en betrouwbare borden, puur maatwerk dus. Heeft u graag dat wij uw elektriciteit aansluiten in de nabijheid van Antwerpen? Neem dan contact met ons op via het nummer +32(0)15755681 of vul het contactformulier in.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x