Elektriciteitsbedrijf Antwerpen

Elektro Wouters NV is een VCA-gecertificeerd elektriciteitsbedrijf in Beerzel in de provincie Antwerpen. Sinds 1964 werken wij onder het motto “kwaliteit en service aan een eerlijke prijs”, want dat zijn onze kernwoorden.

✓ Gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Verzorgen maatwerk

Elektriciteitsbedrijf in Antwerpen met jarenlange ervaring

Ons ervaren en gedreven team bouwde in de loop der jaren een sprekende referentielijst op. U kunt voor de meest specifieke vragen bij ons terecht.  U heeft extra stopcontacten nodig in uw huis of firma? Of tijdens uw renovatie is het duidelijk geworden dat u gedeeltelijk of geheel een nieuwe elektriciteitsinstallatie nodig heeft? Als elektriciteitsbedrijf uit Antwerpen helpen wij u graag hierbij. Stuit u achteraf toch nog op een probleem? Dan lost onze na-service dit voor u op.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Veel meer dan elektriciteit alleen

Wij doen binnen onze elektriciteitsfirma in Antwerpen veel meer dan elektriciteitswerken alleen. Naast algemene elektriciteit is domotica ons stokpaardje. De tijd en technologie staan immers niet stil. Elektrische wagens worden steeds populairder, daarom verzorgen wij ook de installatie van uw laadpaal voor uw elektrische auto. Daarnaast is veiligheid belangrijk voor ons. Wij staan erop dat uw installatie u een veilig gevoel geeft en installeren daarnaast ook allerlei veiligheidssystemen zoals brandinstallaties, camerabewaking of toegangscontrole.

Contacteer ons voor een correcte installatie van uw elektriciteit

Bent u op zoek naar een elektriciteitsbedrijf in Beerzel, provincie Antwerpen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@elektrowouters.be voor meer informatie of verdere vragen. De medewerkers van ons elektriciteitsbedrijf in Antwerpen helpen u zo snel mogelijk verder.

✓ Erkenning klasse 5✓ VCA-gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Nieuwe speler in het segment “laadpalen”

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x