Elektriciteitsbedrijf Antwerpen

Elektro Wouters NV is een VCA-gecertificeerd elektriciteitsbedrijf in Beerzel, in de provincie Antwerpen. Sinds 1964 werken wij onder het motto “kwaliteit en service aan een eerlijke prijs”. Als u op zoek bent naar een expert voor een elektriciteitsinstallatie in de omgeving van Putte of elders in de provincie Antwerpen, zijn wij u graag van dienst.

✓ Gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Verzorgen maatwerk

Ons elektriciteitsbedrijf heeft jarenlange ervaring

Ons ervaren en gedreven team bouwde in de loop der jaren een sprekende referentielijst op. U kunt voor de meest specifieke vragen bij ons terecht. Wilt u stopcontacten laten bijplaatsen in uw huis of firma? Of is het tijdens uw renovatie duidelijk geworden dat u gedeeltelijk of geheel een nieuwe elektriciteitsinstallatie nodig heeft? Ons elektriciteitsbedrijf helpt u hier graag bij. Stuit u achteraf toch nog op een probleem? Dan lost onze uitstekende na-service dit voor u op.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Veel meer dan elektriciteitsinstallaties alleen

Wij doen binnen onze elektriciteitsfirma veel meer dan elektriciteitswerken alleen. Naast algemene elektriciteit is domotica ons stokpaardje. De tijd en technologie staan immers niet stil. Elektrische wagens worden steeds populairder, daarom verzorgen wij ook de installatie van uw laadstation voor uw elektrische auto. Uiteraard is veiligheid heel belangrijk voor ons. Wij staan erop dat uw elektriciteitsinstallatie u een veilig gevoel geeft en installeren daarnaast ook allerlei veiligheidssystemen zoals brandinstallaties, camerabewaking of toegangscontrole.

Contacteer ons voor een correcte elektriciteitsinstallatie

Bent u op zoek naar een elektriciteitsbedrijf voor een elektriciteitsinstallatie in de omgeving van Putte of elders in de provincie Antwerpen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@elektrowouters.be voor meer informatie of verdere vragen. De medewerkers van ons elektriciteitsbedrijf helpen u zo snel mogelijk verder.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x