Laadstation elektrische auto

Als u een laadstation voor uw elektrische auto wilt aanschaffen, bent u van harte welkom bij Elektro Wouters NV uit Beerzel, in de provincie Antwerpen. Wij voeren niet enkel elektriciteitswerken uit, maar zijn ook gespecialiseerd in de laadinfrastructuur voor elektrische auto’s. Dankzij ons hoeft u voortaan niet ver te zoeken om uw elektrische wagen op te laden.

✓ Gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Verzorgen maatwerk

Schaf een laadstation aan voor uw elektrische auto

Bent u milieubewust en bent u overgeschakeld naar elektrisch rijden? Dan heeft u natuurlijk ook een laadstation nodig om uw elektrische auto op te laden. Helaas zijn zulke elektrische laadpalen nog niet heel wijdverspreid. Woont u in de ruime omgeving van Antwerpen en wilt u een laadpaal kopen voor uw woning of uw bedrijf? Wij helpen u graag met het kiezen van de geschikte paal en de installatie van uw laadpaal. Als de installatie verzwaard moet worden, voeren onze techniekers ook een nieuwe officiële keuring uit.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Voordelen van elektrisch rijden

Aan elektrisch rijden en het gebruik van een laadstation voor een elektrische auto, zijn heel wat voordelen verbonden die het vernoemen waard zijn. We sommen hieronder enkele voor u op:

  • Elektriciteit is een stuk goedkoper dan diesel of benzine;
  • U heeft de mogelijkheid om te rijden op zelf opgewekte energie als u bijvoorbeeld zonnepanelen op uw dak heeft liggen;
  • Het is beter voor het milieu en dat gaat ons allemaal aan;
  • Met een laadstation aan huis voor uw elektrische auto hoeft u niet meer onderweg te tanken.

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het aanleggen van stopcontacten of een laadstation voor uw elektrische auto? Of bent u al helemaal overtuigd om uw laadpaal door ons te laten installeren? Vul dan het contactformulier in, bel naar +32(0)15755681 of stuur een e-mail naar info@elektrowouters.be. Wij nemen dan snel contact met u op.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x