Laadstation elektrische auto

Voor de aanschaf van een laadstation voor uw elektrische auto kan u aankloppen bij Elektro Wouters NV uit Beerzel, Antwerpen. Wij voeren niet enkel elektriciteitswerken uit, maar specialiseren ons ook in de laadinfrastructuur voor elektrische auto’s.

✓ Gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Verzorgen maatwerk

Schaf een laadstation aan voor uw elektrische auto

Bent u milieubewust en bent u overgeschakeld naar een elektrische auto? Dan hebt u natuurlijk ook een laadstation nodig om uw elektrische auto op te laden, anders zal u niet ver geraken. Woont u in de ruime omgeving van Antwerpen en wilt u een laadpaal laten installeren? Wij voeren dit graag voor u uit. Onze techniekers komen ter plaatse om de laadpaal naar keuze correct te installeren. Als de installatie verzwaard moet worden, voeren zij een nieuwe officiële keuring uit.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch rijden en het gebruik van een laadstation voor een elektrische auto heeft toch enkele voordelen die het vernoemen waard zijn:

  • Elektriciteit is een stuk goedkoper dan diesel of benzine;
  • U heeft de mogelijkheid om te rijden op zelf opgewekte energie als u bijvoorbeeld zonnepanelen op uw dak heeft liggen;
  • Het is beter voor het milieu en dat gaat ons allemaal aan;
  • Met een laadstation aan huis voor uw auto hoeft u niet meer onderweg te tanken.

Interesse in een laadstation? Contacteer ons

Wilt u graag wat meer informatie over een stopcontact of een laadstation voor uw elektrische auto of wilt u er graag één laten installeren door Elektro Wouters NV uit Beerzel, provincie Antwerpen? Vul dan het contactformulier in, bel naar +32(0)15755681 of stuur een e-mail naar info@elektrowouters.be. Wij nemen dan snel contact met u op.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x