26 februari 2020

Elektrische laadpalen en laadstations

Wilt u uw elektrische auto thuis kunnen opladen met een eigen laadpaal? Elektro Wouters NV uit Beerzel, nabij Putte, biedt hier een antwoord op door laadpalen en laadstations aan te bieden aan bedrijven en particulieren.

✓ Geen voorschot betalen✓ Gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Verzorgen maatwerk

Met de oplaadpalen kunt u uw elektrische auto thuis opladen

De oplaadpalen voor elektrische auto’s zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De laadpalen zijn extreem veilig, bestand tegen vandalisme en opgewassen tegen de zwaarste weersomstandigheden. Ze kunnen dus perfect langs openbare wegen, stadspleinen en parkings geplaatst worden, maar dienen ook perfect als thuislader voor uw auto.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Laadpalen voor uw bedrijfswagenpark

Bedrijven hanteren steeds meer een groene strategie. Een elektrisch wagenpark aanschaffen vormt hierbij een intelligente zet. Eigen werknemers en bezoekers die elektrisch rijden, stellen het enorm op prijs dat ze hun elektrische auto bij uw bedrijf kunnen opladen. Laadpalen kunnen volledig gepersonaliseerd worden met uw logo en specifieke bedrijfskleuren. Zo dragen ze bij tot de sterke uitstraling van het imago van uw bedrijf.

Thuislader voor uw elektrische auto

Wie een elektrische auto aankoopt, moet natuurlijk een elektrische laadpaal voor thuis hebben. De laadstations zijn compact van formaat maar groots qua prestaties. De elektrische laadpalen voor thuis maken gebruik van de nieuwste Power Management technologie. Ze bieden de beste verhouding tussen verbruik en laadtijd. Deze technologie zorgt ervoor dat u tijdens het opladen van uw elektrische auto elders niet met een stroomtekort komt te zitten.

Klik op de onderstaande link of scan de QR-code om de video te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=4g6xhZN6FYo

Richtlijnen voor het laden thuis

Wilt u uw elektrische auto thuis opladen aan een laadpaal of woont u in een rijwoning? Dan moet u rekening houden met enkele praktische richtlijnen en/of beperkingen. Voor een lichte laadinstallatie thuis met een vermogen van 3,7 of 7,4 kW volstaat het gewone stroomnetwerk. Kiest u voor een zwaardere uitvoering, dan moet u thuis beschikken over een driefasige aansluiting van 400 V met nulleider. Bij rijwoningen wordt de thuislader voor de auto gemonteerd tegen een binnenmuur van de garage. Want er moet rekening gehouden worden met het publiek domein en het voetpad.

Kostenplaatje van een elektrische laadpaal voor thuis

U wilt uw elektrische auto thuis opladen, maar aan die thuislader voor uw auto hangt natuurlijk een prijskaartje. Wij maken graag vrijblijvend voor u een offerte.

Loop voorop op de wetgeving

Tegen 2025 komt er een Europese verordening aan. Niet-residentiële nieuwe of gerenoveerde gebouwen met minstens 10 parkeerplaatsen moeten één oplaadpunt van de nodige bekabeling voorzien. Bij residentiële gebouwen en openbare parkings met minstens 10 parkeerplaatsen moet elke parkeerplaats voorzien worden van bekabeling.

Klop bij ons aan voor een thuislader van uw elektrische auto

Bent u op zoek naar een laadpaal zodat u uw elektrische auto thuis kan opladen? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Beerzel, in de buurt van Putten, en bekijk wat de mogelijkheden zijn om uw elektrische auto thuis op te laden. Vul het contactformulier op de website in, bel naar +32(0)15755681 of stuur een e-mail naar info@elektrowouters.be. Wij helpen u snel verder.


Elektrische laadpalen en laadstations

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x