Laadpaal kopen Antwerpen

Gaat u overschakelen naar een elektrische wagen en wilt u een laadpaal kopen om deze thuis te laten installeren in regio Antwerpen? Dan kunnen wij u zeker helpen. Elektro Wouters NV uit Beerzel houdt zich bezig met allerhande elektriciteitswerken. Wij zetten ons mee in voor het klimaat en voorzien uw woning of bedrijf daarom graag van laadpalen voor elektrische wagens.

✓ Gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Verzorgen maatwerk

Een elektrische laadpaal kopen voor bij u thuis

Wie de stap naar elektrisch rijden gezet heeft, denkt aan het klimaat en is sowieso goed bezig. Het enige nadeel is dat er momenteel nog relatief weinig laadstations voor elektrische auto’s zijn. Iedereen uit de ruime omgeving van Antwerpen kan bij ons een elektrische laadpaal aankopen en door ons thuis laten installeren. Wij verzorgen de installatie van uw laadpaal tot in de puntjes, zodat u deze achteraf nog makkelijker gebruikt. Vervolgens kan u uw elektrische wagen eenvoudigweg thuis opladen, zonder elders een laadpaal te moeten zoeken. Dat spaart meteen ook heel wat tijd en geld uit. Uiteraard helpt ons elektriciteitsbedrijf u ook graag met andere zaken. Heeft u een nieuwbouw waar u elektriciteit wil laten aansluiten? Dan staan wij ook voor u klaar. Al onze elektriciteitswerken voeren wij met een grote precisie uit.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Koop uw laadpaal bij ons

Wilt u bij Elektro Wouters NV uit Beerzel, in de provincie Antwerpen, een laadpaal voor uw elektrische auto kopen voor bij u thuis? Vul dan het contactformulier in of bel naar het nummer +32(0)15755681. Voor vragen of meer informatie stuurt u het best een e-mail naar info@elektrowouters.be. Wij zorgen steeds voor een spoedig antwoord.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x