Laadpaal kopen Antwerpen

Gaat u overschakelen naar elektrisch rijden, maar moet u nog een laadpaal kopen voor uw bedrijf of woning in regio Antwerpen? Dan kunnen wij u zeker helpen. Elektro Wouters NV uit Beerzel in de provincie Antwerpen is bezig met het installeren van elektriciteitsinstallaties. Wij zetten ons mee in voor het klimaat en voorzien uw woning of bedrijf daarom graag van laadpalen voor elektrische wagens.

✓ Gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Verzorgen maatwerk

Een laadpaal kopen in de ruime omgeving van Antwerpen

Iedereen uit de ruime omgeving van Antwerpen kan bij ons een laadpaal aankopen en door ons laten installeren. Als u bij ons een laadpaal voor uw elektrische wagen aankoopt, verzorgen wij de installatie van uw laadpaal tot in de puntjes zodat u deze achteraf nog makkelijker gebruikt.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Een laadpaal kopen is een goeie zet

Wie de stap naar elektrisch rijden gezet heeft, denkt aan het klimaat en is sowieso goed bezig. U moet wel nog een laadpaal kopen, en dan kan bij ons in Antwerpen. Aan elektrisch rijden en het gebruik van een laadstation zijn namelijk toch wel wat voordelen verbonden. Zo kan u bijvoorbeeld thuis of op het werk uw auto opladen zonder onderweg nog te moeten tanken. Dat spaart meteen ook heel wat geld uit.

Koop uw laadpaal bij ons

Wilt u bij Elektro Wouters NV uit Beerzel, Antwerpen een laadpaal voor uw elektrische auto kopen? Vul dan het contactformulier in of bel dan naar het nummer +32(0)15755681. Voor vragen of meer informatie stuurt u best een e-mail naar info@elektrowouters.be.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x