Stopcontacten aanleggen

U bent aan het (ver)bouwen, maar stopcontacten aanleggen is niet uw sterkste kant? Dan schakelt u best Elektro Wouters NV uit Beerzel in. Wij schieten u te hulp bij al uw elektriciteitswerken met onze uitstekende service. Wij staan namelijk voor kwaliteit en service aan een eerlijke prijs, en streven hier ook naar.

✓ Gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Verzorgen maatwerk

Eerste hulp bij stopcontacten aanleggen

Merkt u thuis of in uw bedrijf op dat u over te weinig stopcontacten beschikt en wilt u er een paar extra laten aanleggen? Dan lossen wij ook dit probleem voor u op. U kan onze elektriciens inschakelen om extra stopcontacten bij te plaatsen. Wij laten voor het aansluiten van de elektriciteit alles keuren, u kan er dus zeker van zijn dat het aanleggen van de stopcontacten veilig verloopt.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Ook uw auto in het stopcontact

Ook elektrische auto’s kan u in het stopcontact steken om deze op te laden. Wij vinden het belangrijk om zorg te dragen voor het milieu. Om de ecologische voetafdruk te verkleinen, zijn wij ook bezig met laadinfrastructuur voor elektrische auto’s, en hiervoor heeft u natuurlijk ook een oplaadpunt nodig.

Wij behandelen al uw elektriciteitsproblemenk

Problemen met uw elektriciteit installatie of hulp nodig bij het aanleggen van uw stopcontacten? Wilt u Elektro Wouters NV uit Beerzel inschakelen voor het aanleggen van stopcontacten? Contacteer ons op het nummer +32(0)15755681 of vul het contactformulier in. Wij bekijken dan meteen wanneer we langs kunnen komen. Voor meer informatie of verdere vragen mag u ook mailen naar info@elektrowouters.be.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x