Stopcontacten aanleggen

Bent u aan het (ver)bouwen, maar is stopcontacten aanleggen niet uw sterkste kant? Dan schakelt u het best Elektro Wouters NV uit Beerzel in. Wij schieten u te hulp bij al uw elektriciteitswerken met onze uitstekende service. Wij streven hierbij steeds naar de beste kwaliteit en service aan een eerlijke prijs.

✓ Gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Verzorgen maatwerk

Eerste hulp bij stopcontacten aanleggen

Merkt u thuis of in uw bedrijf op dat u over te weinig stopcontacten beschikt en wilt u er een paar extra laten aanleggen? Dan lossen wij dit probleem voor u op. U schakelt onze elektriciens met een gerust hart in voor het bijplaatsen van stopcontacten. Wij laten voor het aansluiten van de elektriciteit alles keuren. U bent er dus zeker van dat het aanleggen van de stopcontacten veilig verloopt.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Ook uw auto in het stopcontact

Ook voor elektrische auto’s kunnen wij stopcontacten aanleggen. U kunt ons namelijk ook inschakelen voor de installatie van uw laadpaal voor uw elektrische wagen. Wij vinden het immers heel belangrijk om zorg te dragen voor het milieu. Graag helpen we onze klanten dus om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Schakel ons in voor al uw elektriciteitsproblemen

Heeft u problemen met uw elektriciteitsinstallatie of heeft u hulp nodig bij het aanleggen van uw stopcontacten? Contacteer ons dan op het nummer +32(0)15755681 of vul het contactformulier in. Wij bekijken dan meteen wanneer we langs kunnen komen. Voor meer informatie of verdere vragen mag u ook mailen naar info@elektrowouters.be.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x