Laadpaal installatie Mechelen

Wilt u een laadpaal voor uw elektrische wagen en bent daarom op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor de installatie hiervan in de ruime omgeving van Mechelen? Elektro Wouters NV uit Beerzel, in de provincie Antwerpen, voldoet aan deze eisen en kan u dus zeker helpen.

✓ Gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Verzorgen maatwerk

Wij zorgen voor een kwalitatieve laadpaal en een snelle installatie

Bij onze firma rekent u steeds op kwaliteit en service aan een eerlijke prijs. Wanneer u besluit om een laadpaal te kopen, helpen wij u om het meest geschikte exemplaar te vinden en komen wij dit bij u plaatsen. De installatie van uw laadpaal vindt zo snel mogelijk en op een juiste manier plaats. De laadpalen hebben een betonnen sokkel nodig en tijdens de installatie moeten er aansluitingskabels gelegd en ingegraven worden. Wij zorgen ervoor dat dit op een veilige en zorgvuldige manier gebeurt.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Laadpalen op een bedrijventerrein of bij u thuis voor de deur

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons aankloppen voor een installatie van de laadpaal of het laadstation voor hun elektrische auto. Zo kunt u uw auto aansluiten op de elektrische laadpaal en deze opladen terwijl u aan het werk bent of wanneer u thuis geniet van een ontspannende avond.

Laat uw laadpaal door ons installeren

Zoekt u een expert in de buurt van Mechelen die de installatie van uw laadpaal op een correcte en vlotte wijze kan uitvoeren? Dan moet u bij Elektro Wouters NV in Beerzel, in de provincie Antwerpen, zijn. Bel naar het nummer +32(0)15755681, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@elektrowouters.be voor meer informatie.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x