Laadpaal installatie Mechelen

U kocht een laadpaal voor uw elektrische auto en bent daarom op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in de ruime omgeving van Mechelen? Elektro Wouters NV uit Beerzel, in de provincie Antwerpen, voldoet aan deze eisen en kan u dus zeker helpen.

✓ Gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Verzorgen maatwerk

Snelle laadpaal installatie voor iedereen in de regio van Mechelen

U kan steeds rekenen op kwaliteit en service aan een eerlijke prijs. De installatie van uw laadpaal vindt zo snel mogelijk en op een juiste manier plaats. De laadpalen hebben een betonnen sokkel nodig en tijdens de installatie moeten er aansluitingskabels gelegd en ingegraven worden. Onze techniekers installeren laadpalen bij u thuis maar ook bedrijven die voor een elektrisch wagenpark kiezen, voorzien wij van voldoende laadpalen.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Laadpalen op een bedrijventerrein of bij u thuis voor de deur

Zowel bedrijven als particulieren uit de omgeving van Mechelen kunnen bij ons aankloppen voor een installatie van de laadpaal voor hun elektrische auto. Zo kunt u uw auto aansluiten op de laadpaal installatie en deze opladen terwijl u aan het werk bent of wanneer u thuis geniet van een ontspannende avond.

Laat uw laadpaal door ons installeren

Zoekt u iemand in de buurt van Mechelen die de installatie van uw laadpaal op een correcte en vlotte wijze kan uitvoeren? Dan moet u bij Elektro Wouters NV in Beerzel, in de provincie Antwerpen, zijn. Bel naar het nummer +32(0)15755681, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@elektrowouters.be voor meer informatie.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x