Laadpaal elektrische auto Antwerpen

Als u op zoek bent naar een laadpaal voor uw elektrische auto, dan bent u bij Elektro Wouters uit Beerzel, provincie Antwerpen aan het juiste adres. Wij zetten ons mee in voor het klimaat en verdiepen ons graag in elektrische wagens en hun oplaadinfrastructuur. Bekijk bij ons uw mogelijkheden, wij zorgen dan later voor de hele installatie van uw elektrische laadpaal.

✓ Gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Verzorgen maatwerk

Koop nu een laadpaal voor uw elektrische auto in Antwerpen

Zowel als bedrijf of particulier kunt bij ons in Antwerpen terecht voor de installatie van een oplaadpaal voor uw elektrische auto. Er wordt onderscheid gemaakt tussen ‘gewoon laden’ bij een oplaadpaal voor elektrische auto’s of ‘snelladen’ bij een snellaadpaal. Aan een gewone oplaadpaal is een elektrische auto in ongeveer zes à tien uur opgeladen. Sluit u uw elektrische auto aan op een snelle oplaadpaal? Dan kunt u na 20 à 40 minuten weer verder rijden met een accu die tot wel 80 procent geladen is.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Grote impact op het milieu

Fossiele brandstoffen worden steeds minder gebruikt en veel steden ontzeggen de toegang aan oudere wagens die op diesel of benzine rijden. Mensen maken nu dus sneller de klik naar elektrisch rijden dan pakweg een paar jaar geleden. Met een elektrische auto mag u elke stad binnen en moet u niet gaan tanken. Al moet de wagen wel opgeladen worden aan een oplaadpaal vooraleer u de weg op kunt. U kunt bij ons bedrijf uit Antwerpen terecht voor de installatie van een fantastische laadpaal voor uw elektrische auto. Ons team komt ter plaatse om uw laadpaal te installeren en u voldoende te informeren over het gebruik hiervan.

Veiligheid op kop

Speelt u graag op veilig en wenst u camerabewaking in de buurt van uw oplaadpaal en elektrische auto? Ook daarvoor kan u bij Elektro Wouters NV uit Beerzel, provincie Antwerpen terecht. Wij stellen alles in het werk om u een optimaal veilig gevoel te geven. Naast camerabewaking kunnen wij u ook van een alarminstallatie of toegangscontrole voorzien. Bescherm uw elektrische wagen en geef dieven geen kans!

Voor een laadpaal voor uw elektrische auto moet u bij ons zijn

Bent u op zoek naar een bedrijf uit de regio Antwerpen waar u uw laadpaal voor uw elektrische auto kunt kopen? Vul het contactformulier op onze website in. Wenst u liever eerst wat meer informatie over de laadpalen of zit u met enkele onbeantwoorde vragen? Dan kunt u ook bellen of mailen naar info@elektrowouters.be en dan helpen wij u snel verder.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x