Laadpaal elektrische auto Antwerpen

Als u graag een laadpaal voor uw elektrische auto bij u thuis laat installeren, dan bent u bij Elektro Wouters uit Beerzel, in de provincie Antwerpen, op de goede plaats. Als milieubewuste elektriciteitsfirma verdiepen we ons graag in elektrische wagens en hun oplaadinfrastructuur. Wij installeren een kwalitatieve laadpaal bij u thuis, zodat u uw elektrische auto gemakkelijk kunt opladen en niet langer op zoek hoeft te gaan naar een openbare oplaadpaal.

✓ Gecertificeerd elektriciteitsbedrijf✓ Verzorgen maatwerk

Laat een laadpaal voor uw elektrische auto bij u thuis installeren

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht om een oplaadpaal voor een elektrische auto te laten installeren. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen ‘gewoon opladen’ bij een oplaadpaal voor elektrische auto’s of ‘snelladen’ bij een snellaadpaal. Bij een gewone oplaadpaal duurt het opladen van uw elektrische auto zes à tien uur. Sluit u uw elektrische auto aan op een snelle oplaadpaal? Dan kunt u na 20 à 40 minuten opladen weer verder rijden met een accu die tot wel 80 procent geladen is.

Wilt u meer informatie?Neem vrijblijvend contact op:
+32 (0) 15 75 56 81info@elektrowouters.be

Grote impact op het milieu

Fossiele brandstoffen worden steeds minder gebruikt en veel steden ontzeggen de toegang aan oudere wagens die op diesel of benzine rijden. Mensen maken nu dus sneller de stap naar elektrisch rijden dan pakweg een paar jaar geleden. Met een elektrische auto mag u elke stad binnen en moet u niet gaan tanken. U moet uw elektrische auto wel eerst opladen aan een laadstation vooraleer u de weg op kunt. Ons bedrijf helpt graag om een geschikte laadpaal voor uw elektrische auto te installeren bij u thuis of in uw bedrijf. Ons team komt ter plaatse voor de installatie van uw laadpaal en informeert u hierbij over het juiste gebruik.

Veiligheid op kop

Speelt u graag op veilig en wenst u camerabewaking in de buurt van uw oplaadpaal en elektrische auto? Ook daarvoor kan u bij ons terecht. Wij stellen alles in het werk om u een optimaal veilig gevoel te geven. Naast camerabewaking kunnen wij u ook van een alarminstallatie of toegangscontrole voorzien bij uw laadpaal thuis. Bescherm uw elektrische wagen en geef dieven geen kans!

Contacteer ons voor een oplaadpaal voor uw elektrische auto

Heeft u interesse in een eigen oplaadpaal voor uw elektrische auto, zodat u deze gemakkelijk kan opladen? Vul dan het contactformulier in. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u thuis langs om de laadpaal te installeren. Wenst u voor het kopen van uw laadpaal meer informatie of zit u met enkele onbeantwoorde vragen? Dan kunt u ook bellen naar +32(0)15755681 of mailen naar info@elektrowouters.be en dan helpen wij u snel verder.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x